Публічна оферта про продаж товару

Цей договір встановлює порядок продажу товарів через інтернет-магазин www.skinlist.pro, регулює відносини між покупцем і продавцем при продажу товарів через інтернет-магазин та надання в зв'язку з таким продажем послуг.

Основні поняття

Замовлення - встановленим чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, обраних на Сайті.

Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою http://www.skinlist.pro, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцеві.

Покупець - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови цієї Угоди, що має намір замовити або придбати або замовляє, що купує Товар виключно для особистих потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності.

Продаж товарів через інтернет-магазин - продаж Товарів шляхом складання електронної угоди на підставі ознайомлення покупця із запропонованим продавцем описом Товару, що містяться в каталозі Інтернет-магазину, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром при укладенні даного договору.

Сайт - сукупність інформаційних ресурсів, розміщених в Інтернеті за адресою www. skinlist.pro

Товар - парфюмерно-косметична продукція, представлені до продажу на Сайті Продавця.

1. Загальні положення

1.1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою http://www.skinlist.pro

1.2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Покупець погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче. У разі незгоди з публічної офертою (далі - Угода) Покупець не повинен здійснювати замовлення Товарів через інтернет-магазин.

1.3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена ​​на Сайті, є публічною офертою відповідно до статті 641 Цивільного кодексу України та статті 11 Закону України «Про електронну комерцію».

1.4. Угода набирає чинності (вважається укладеною) з моменту отримання Продавцем належним чином оформленого Покупцем Замовлення, в якому повинні бути вказані:

а) електронну адресу, прізвище, ім'я, по батькові, контактний номер телефону Покупця, або вказаної ним особи (отримувача), адреса, за якою слід доставити Товар;

б) найменування, кількість і ціна Товару;

1.5. Електронні дані про Покупця, позначені в підпункті «а» пункту 1.4. цієї Оферти, які Покупець вказує при оформленні Замовлення для покупки через Інтернет-магазин, і які доповнюють інші електронні дані Замовлення, - використовуються Покупцем як підпис, і визначаються Сторонами як електронний підпис в розумінні Закону України «Про електронні довірчих послуги» від 5 жовтня 2017 року N 2155- VІІІ (електронний підпис - електронні дані, які додаються підписантом до інших електронних даних або логічно з ними зв'язуються і використовуються ним як підпис).

Покупець підтверджує, що вище означені електронні дані є даними, які дають можливість ідентифікувати його як особа, яка бере участь у господарській операції як покупець, в зв'язку з чим такі електронні дані (в повному вигляді або частково), можуть бути в подальшому відображені в інших документах про господарську операцію, в тому числі в супровідній товарної накладної та / або товарно-транспортної накладної.

Оформленням Замовлення і проведенням оплати Товару Покупець надає свою згоду на використання його особистих електронних даних в документах про господарську операцію купівлі-продажу Товару як способу його ідентифікації.

Сторони дійшли згоди, що відображення в товарній  накладній і / або товарно-транспортній накладній електронних даних про Покупця (ПІБ та / або інших особистих даних), є використанням електронних даних, які ідентифікують Покупця як особу, яка бере участь у господарській операції.

2. Предмет Угоди

Предметом цієї Угоди є надання можливості Покупцеві купувати для особистих потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товарів, представлених в каталозі Інтернет-магазину.

Для придбання Товару необхідно:

1. Вибрати товари, додати їх у кошик, оформити замовлення

2. Вибрати зручний спосіб доставки: адресна доставка або у відділення Нової Пошти

3. Оплатити товар: оплата платіжною карткою на сайті.

З будь-яких питань придбання Товарів в інтернет-магазині можна звернутися за телефоном

050 216 02 19. Час роботи: будні з 9:00 до 18: 00 

4. Оформлення замовлення

Для оформлення Замовлення необхідно:

1. Додати вибраний товар в «Кошик».

2. Зайти в «Мій кошик» (у правому верхньому куті), переконатися, що Товар, який перебуває в Кошику, відповідає обраному по найменуванню, кількості.

3. Вибрати спосіб доставки: «Самовивіз» або «Доставка в відділення Нової Пошти». При виборі способу доставки «Доставка в відділення Нової Пошти», необхідно заповнити обов'язкові поля, вибрати потрібний місто і відділення Нової Пошти.

4. Вибрати бажаний спосіб оплати: оплата платіжною карткою. Якщо Ви хочете оплатити замовлення платіжною карткою, то після підтвердження замовлення Ви автоматично перейдете на захищену сторінку платіжного сервера, де вкажете всю необхідну інформацію.

5. Прийняти умови даної Публічної Оферти, натиснути «Оформити замовлення».

Порядок здійснення покупки

4.1. Фотографії представлених на сайті Товарів можуть дещо відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Супроводжуючі Товар опису / характеристики надаються для ознайомлення. Інтернет-магазин не гарантує точності і повноти матеріалів, що надаються на Сайті, і може в будь-який час без попереднього сповіщення вносити зміни в опису або фотографії товарів. Інтернет-магазин не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виник внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання Сайту.

Для уточнення інформації про товар Покупець може звернутися до консультанта інтернет-магазину за телефоном 050 216 02 19 у робочий час, вказаний в розділі Контакти, або написавши на адресу skinlist.pro@gmail.com

4.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця останній вправі анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця дзвінком консультанта інтернет-магазину, листом або SMS повідомленням. У разі анулювання передплаченого Замовлення вартість Товару повертається Продавцем Покупцю на платіжну карту.

4.3. Оформляючи замовлення, Покупець підтверджує, що йому більше 18 років.

4.4. Покупець несе ризик несприятливих наслідків за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

4.4. Для підтвердження Замовлення з Покупцем може зв'язуватися консультант інтернет-магазину, який уточнює деталі Замовлення, погоджує дату і час доставки. Підтвердження замовлення може відбуватися і без дзвінка консультанта, за допомогою електронного листа.

5. Доставка Товару

5.1. Доставка Товару здійснюється обраної Продавцем кур'єрською компанією. Способи, приблизні терміни, територія доставки Товарів вказані на Сайті в розділі «Доставка». Орієнтовний термін і час доставки узгоджуються Покупцем з оператором або консультантом інтернет-магазину при підтвердженні замовлення. Надалі зручний час доставки обмовляється Покупцем і представником кур'єрському компанії.

5.2. При доставці Товар вручається Покупцеві або третій особі, зазначеному в замовленні (Одержувачу). При неможливості отримання Товару зазначеними вище особами Товар може бути вручений особі, яка може надати відомості про замовленні, а також оплатити вартість Замовлення в повному обсязі.

5.3. Представник кур'єрської компанії при врученні Товару вправі витребувати документ, що засвідчує особу отримувача.

5.4. Право власності на Товар переходить до Покупця в момент передачі Товару та оплати повної вартості Товару.

5.5. Ризик випадкової втрати або випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця в момент передачі йому Товару і проставлення Одержувачем підпису в документах, що підтверджують його доставку. У разі недоставки Товару Продавець відшкодовує Покупцю вартість передплаченого Покупцем Замовлення і доставки в повному обсязі після отримання від кур'єрської компанії підтвердження втрати Товару або його повернення на склад Продавця.

5.6. Доставка здійснюється безкоштовно (за рахунок Продавця) при замовленні Покупцем Товарів на суму 3000,00 гривень і вище (з урахуванням знижок). При замовленні на суму менше 3000,00 гривень вартість доставки оплачується Покупцем. - поменять в русской версии тоже

5.7. Обов'язок Продавця передати Товар Покупцю вважається виконаним в момент вручення Товару Одержувачу або отримання Товару в відділеннях кур'єрських компаній.

Всі питання і розбіжності, що стосуються комплектації замовлення, відсутності товару або наявності шлюбу Покупцем вирішуються з інтернет-магазином.

У разі пошкодження продукції, відсутність товару або виявленні браку, Одержувачу необхідно повідомити про це за телефоном 050 216 02 19 у робочий час, або чи написавши на адресу skinlist.pro@gmail.com

5.9. Весь товар, представлений на Сайті, є оригінальним, що підтверджується відповідними документами (висновками санітарно-епідеміологічної експертизи або сертифікатами відповідності).

6. Оплата товару

6.1. Ціна Товару вказана на Сайті і включає в себе податок на додану вартість. Ціна з урахуванням знижок або акційних пропозицій вказана в Кошику при оформленні замовлення. Натискаючи кнопку «Оформити замовлення» Покупець погоджується з придбанням товару за вказаною в Кошику ціною.

6.2. Що стосується неправильного вказівки ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення за виправленою ціною або анулює Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим. Якщо Замовлення було оплачено, Продавець повертає Покупцеві сплачену за Замовлення суму на платіжну карту.

6.3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

6.4. Порядок розрахунків:

Банківською карткою.

При оформленні замовлення Покупець може здійснити оплату за допомогою платіжної картки Visa або Mastercard на Сайті.

6.5. Продавець має право надавати знижки на Товари, проводити акції, встановлювати спеціальні ціни на товари. Види знижок, порядок і умови їх нарахування вказані на Сайті і можуть бути змінені

Продавцем в односторонньому порядку.

7. Повернення товару та грошових коштів

7.1. Повернення Товару належної якості.

Згідно з діючими нормами законодавства *, парфюмерно-косметичні товари належної якості не підлягають поверненню або обміну.

* Постановою КМУ «Про реалізацію окремих положень Закону України« Про захист прав споживачів »від 19.03.1994 р №172 до товарів відповідної якості, що не підлягають обміну (поверненню) відносяться: парфюмерно-косметичні товари, предмети санітарної гігієни, гребінці, гребені і масажні щітки, товари в аерозольній упаковці, інструменти для манікюру, педикюру (ножиці, пилочки і т. п.).

7.2. Повернення Товару неналежної якості.

Товар неналежної якості - це товар, який містить недоліки. Недолік товару - це невідповідність його вимогам нормативно-правових актів і нормативних документів, умовам договору або вимогам, які пред'являються до нього. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.

7.2.1. Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості, Покупець має право скористатися положеннями статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів» - вимагати заміни на товар належної якості або вимагати розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми.

7.2.2. Вимоги (заяву) про повернення грошової суми, сплаченої за товар неналежної якості, підлягають задоволенню протягом 7 робочих днів з дня пред'явлення відповідної вимоги. Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на платіжну карту Покупця.

9. Конфіденційність і захист інформації

9.1. Персональні дані Покупця обробляється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

9.2. Надаючи свої персональні дані Продавцю, Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів, а також передачу персональних даних третім особам, залученим для виконання зобов'язань перед Покупцем в рамках Угоди.

9.3. Продавець гарантує конфіденційність і захист персональних даних Покупців.

9.4. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Покупця з його згоди. Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови.

10. Додаткові умови

10.1. Інтернет-магазин і сервіси, що надаються послуги можуть бути тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

10.2. Для коректної роботи сайту необхідно: MS Internet Explorer версій 8.0 або вище, Firefox 6.0 або вище, Chrome 15 або вище. Браузери для реалізації інтерактивних елементів клієнтської частини повинні підтримувати JavaScript, DHTML. Для правильної роботи з модулями «Користувачі», «Кошик» і «Оформлення замовлення» необхідні увімкнені Cookie.

10.3. У разі виникнення питань і претензій з боку Покупця він може звернутися до Продавця, відправивши повідомлення з особистого кабінету, по телефону, електронній пошті на адресу skinlist.pro@gmail.com або іншим доступним способом. Усі виникаючі суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, у разі недосягнення угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства.

10.4. Визнання судом недійсності будь-якого положення цього Угод не тягне за собою недійсність інших положень

Розсилка на новини та новинки

© 2020 by Skinlist